2008.10.07.
Most már nem csak ígérgetem, hanem tengap csináltunk is portrékat a kismanókról, amit holnap fel is töltök a képtárba.

tovább



Ezt most olvastam a Retriever Rescue oldalán és nagyon megfogott. Szeretném ha minnél többen e szerint választanánk társat maguk mellé, ezért hát bemásolom ide is.
"Fontos, hogy a leendő tulajdonos tisztában legyen az állattal kapcsolatos kötelezettségeivel.
• Fontos, hogy a leendő tulajdonos tisztába legyen a retrieverek karakterével, tulajdonságaival, temperamentumával, igényeivel.
• Fontos, hogy tisztában legyen milyen társ is illik hozzá.
• És főleg nagyon fontos, hogy tisztában legyen mind a saját, mind a kutya valós igényeivel mielőtt elkötelezi magát az elkövetkező 10-15 évre.


2009.09.26.
Bocsánat, hogy elmaradtak az ígért fotók, de helyettük töltöttem fel mókás, első vacsorás képeket.
Hétvégén ígérem megcsinálom minden kutyus külön-külön képét.


2008.09.22.
A kicsik megkapták az első féreghajtó koktélt. Már sajnálom, hogy nem készültek képek, mert nagyon viccesen néztek ki utána. Szerdán tervezem, hogy elkészítem mindegyikük első portréját, úgyhogy érdemes lesz visszanézni, hiszen nemsokára jön a választás ideje.
Az elletőláda ki-bejáratát, már magasítani kell, mert hamar rájöttek, hogy merre a nagyvilág.


Bölcsi infó
- 2008.09.19.

Az elmúlt napokban kinyílt a szemük és már hallanak, kezdenek kommunikálni egymással, úgyhogy indul az élet a kutyaszobában. Lassan kiderül ki lesz a Kishisztis és Kinem. Jojó rendületlenül hordja be nekik a labdát, papucsot és egyebeket apportírozás képzés céljából, de még egyenlőre csak párnának használják, úgyhogy én kénytelen vagyok mezítelen lábbal közlekedni, vagy felemás papucsban.
Képket frissítettem a "K" alom bébialbumban


Lányok-Fiúk / 5:4
- 2007.05.10.

A végleges létszám 5 Kislány és 4 Kisfiú. Mindenki szép nagy kövér és egészséges.:)))Jojó nagyon jó Mami és most már Ő is jól van. Jelenleg én peszrálom a Kicsiket, ezért most valóságos energiabombát szívok magamba. Képeket most kezdek el feltölteni és folyamatosan frissíteni fogom, úgyhogy Kedves Golden rajongók!Érdemes visszanézni.

MEGSZÜLETTEK!
- 2007.05.06.

2007.május 05-én Jojó életet adott idáig 4 Kislány és 4 Kispasinak. Még van aki(k) jobban érzi(k) magukat odabent, ezért a végeredmény még nem ismert. De jövök az új hírekkel.

Látunk - hallunk - futunk...
- 2007.05.24.

Kihagytam a lényeget az előző hírszerkesztésből, hogy kinyílt a szemecskéjük, már hallanak és kommunikálnak. Már szocializálódnak, mert a tv folyamatosan megy a helyük mellett, úgyhogy a szappanoperákban nagyon ott lesznek mire elvihető korúak lesznek. Már a kúszó-mászó, helyváltoztató technikát felváltotta a négy lábon mindenen keresztül törtető, minél magasabbra jutni akaró technika. Most már igazi kutya formájú kutymók.:)))


KÉPESSÉG VIZSGÁLAT
- 2007.05.06.

IRIS 2007.április 28-án Gödöllőn letette a képességvizsgát 99 ponttal.(100-ból).

2007.05.20.
- 2007.05.24.

Ma szembesültek azzal a kisgombócok, hogy az élet nem habostorta és nem csak alvásból, evésből, kényeszkedésből áll, hanem bizony az élet velejárója az is amit nem szeretnénk. Azaz megkapták az első gilihajtó beavatkozást. Nem mondhatnám, hogy oda voltak érte, de egészen jól viselték. Ez alkalomból elkészítettük minden poronty első személyi igazolvány képét. Nézzétek meg a bébialbumban a kiskutyák menüben.

Szilvásvárad CACIB 2007.április 08-09.
- 2007.04.12.

A kiállítási oldalon megtalálhatod a Szilvásvárad CACIB és a Klub kiállítás eredményeit egy pár fotóval társítva.

Mai történés...
- 2007.01.26.

Felbütykötem a törzskönyveket is, amit aloldalként megsasolhatsz az adatlapok oldalból nyitva.

Köszönöm a visszajelzéseket a weblappal kapcsolatban.
A lapot szeretném még kiegészíteni Kutyáim törzskönyvével, sok sok munkafotóval, úgyhogy ha később visszanézel biztosan találsz még böngészni valót.
Jelenleg más hírünk nincs.


tovább



igyekszem
- 2007.01.04.

Készítgetem a saját kis weblapunkat, ha valakit érdekel hogy s mint vagyunk, bekukkantva hozzánk értesüljön róla.
Végleges formába nem tudom mikor kerül.... de igyekszem. :)







 • Továbbiakban rólunk A UNION JACK KENNEL oldalán olvashatsz



 • GALÉRIA: "K" alom 8 hetes képek



  Kapitány, Koktél, Kókusz, Kamilla, Karát, Kabala...

  Mindenki családra talált.
  Union Jack Kapitány - Kókusz - Koktél - Kamilla - Karát és Kabala

  Köszönjök a gazdiknak a bizalmat és a jövőbeni gondoskodást Kiskutyáinkról.



  GALÉRIA: "K" alom 6 hetes képek



  További képekért klikk a képre...

  Képek folyamatosan frissítve... klikk a képre

  2010.07.28.

  Ő Csíkos!

  Gazdit keresünk számára, hurokkal a nyakán mentettük az utcáról. Mára már jól van, testi sebei begyógyultak, lelke is látja már a fényt. Ideiglenes befogadójától két hét múlva el kell jönnie. Ennyi időnk maradt gazdát találni számára. Kérlek nézd meg a fotóit és videóját, ha tudod küld el azoknak akikben reményt látsz, hogy otthont adjanak Csíkosnak. Ő 2 év körüli fiúcska, simulékony, jóindulató, hálás kutyus, aki elhitte, hogy az ember nem csak rosszat tud adni, hanem szeretni is képes Őt. Ha további kérdésed van keress bármikor, szívesen válaszolok. Bárhová elvisszük az országban ha úgy döntessz gondoskodsz róla egy életen át. További képeket és a róla készült összeállítást az alábbi linkre kattintva találsz. Történetét pedig itt tovább olvashatod.
  CSÍKOS MAUGLI videója.

  Ments meg kérlek…


  Ez Csíkos Maugli lejegyzett történek első fejezete, aki Erdőkertes bozótos erdeiben rejtőzködött az emberi gonoszság elől.

  Mi, akik itt élünk minden nap találkoztunk vele. Hazafelé jövet, vagy munkába menet. Ő várt félig kibújva a bokrok rejtekéből, vagy éppen fekete-fehér barátja után bandukolva. Minden nap eszünkbe juttatva az emberi nemtörődömséget és kegyetlenséget. Szégyelltem magam, hogy elmegyek mellette, hogy nem teszek semmit. Gyűlöltem azt, aki ezt tette és az állatvédelem semmittevését, a felelősségre vonás hiányát. Éreztem a tehetetlenséget és azzal a helyzetből kirántó gondolattal, hogy nem menthetek meg minden állatot továbbmentem.
  Nap, mint nap…

  Mindig volt az autóban tál, hogy tudjunk enni és inni adni Neki. Akkor még nem volt neve. Csak a szívszaggató tekintete, ami bevonzotta az embert, ami gondoskodásra késztetett.
  Sosem engedett magához közel. Megvárta, amíg letesszük az ételt és tisztes távolba kerülünk. Csak így merészkedett ki birodalmából.
  Nyaka összeszorulva valamitől, amin láthatóan váladékozó seb tátongott. Nem értettük, hogyan tud enni, lélegezni, létezni. Látszott, hogy túlél, szenved, mégis létezik, mégis reménnyel nézi az embert és tekintetében ott a fájdalom és kérlelés
  MENTS MEG KÉRLEK, VAGY ÖLJ MEG HA KELL…

  Állatvédő barátainkkal összedugtuk a fejünket és tudtuk, hogy mi vagyunk az utolsó reménye, és ha nem is minden állatot, de most itt, Őt ki kell emelni a szenvedésből. Nem nézhetjük tovább homokba dugott fejjel, hogy napról napra elsorvad, megfullad és végelgyengülésben meghal. Ha elalszik… Legalább már nem fog fájni tovább a teste és nem lesz minden egyes perce kínnal telt.
  Elhatároztuk, hogy összefogunk és megmentjük.

  Július 8-a volt, amikor hitből és akaratból és a lehetetlenség nincs csak tehetetlenség jelszavával felvértezve elindultunk Csíkosért. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen még sosem engedett magához közel. Nem ismertük, nem tudtuk, hogy hogyan reagál majd. Egy adag nyugtató pasztát rejtettünk ételébe, remélve, hogy legyengült és kimerült szervezete gyorsan reagál majd a szerre és hamar be tudjuk tenni autónkba és el tudjuk vinni végre a következő állomásra ahol segítenek majd.
  Első próbálkozásunk alkalmával közel 3 órát töltöttünk Csíkos birodalmában, mert bár hatott a szer, mégis utolsó erejével menekült. Menekült, hiszen Ő már nem bízott, hogy segítség jön. Félt, rettegett, az Ő gondolataiban az életéért küzdött. Egyszer sem fordult szembe velünk, nem támadott, nem harapott, csak ment a maga kis tempójában mindig pont annyira, hogy az elfogás pillanata sikertelen legyen.
  Egy szeméttel teli bozótos, elvadult erdősáv volt az élettere, amit az általa kitaposott folyosók kereszteztek. Ebből Ő nem ment messzire, így sikerült 5 és fél óra alatt, türelemmel és kitartással és kellő elszántsággal megfogni Őt.
  Nagyon félt, elmondhatatlan fájdalommal a testében, nagyon nehezen sikerült betenni a kocsiba, ahol már megadóan feküdt és rágta le magáról a pórázt, ami körbevette sebes nyakát.
  Éjjel bevittük Vácra egy állatorvosi rendelőbe, ahonnan érkezett az újabb segítség és másnap reggel végre-végre eljött az a pillanat, amikor tudtuk, hogy csak jobb lehet Neki. Köszönjük Zsófi!

  Nem tudtuk mi lesz, milyen állapotban van, hogy a megmentésnek mi lesz a vége. Csak azt, hogy nem fog tovább fájni a teste és nem fog tovább sírni a lelke bármi legyen is.
  Elbódították, mindent hagyott, már nem ellenkezett. Csak rettegett, befeszült és energiái maradék részét a levegővételre használta, mert még mindig nem láttuk mi van a nyakán, csak azt, hogy valami elszorítja és a húsa már ránőtt a kegyetlen béklyóra.
  Amikor már elernyedt kis testét feltárták, akkor vált láthatóvá az a drót hurok, amit embertársunk egy vad elejtésére helyezhetett ki, csak Csíkost esett a csapdájába…
  Két hónapig élt ezzel a húsába vágódott szorult hurokkal a nyakán és mi elmentünk mellette…
  A hurok csípőfogóval elvágva került eltávolításra, sebe pedig ellátásra. Testi sebei látványosan gyógyultak, lelke viszont nagyon lassan.
  A rendelő kórházában töltött 3 napot. A sarokban, összegömbölyödve az emberi érintésre megdermedve. Nem kommunikált semmilyen módon. Várta sorsa beteljesedését.

  Anikó volt, aki vállalta, hogy hazaviszi mentett Lili kutyusa mellé és megpróbálja kinyitni a lelkét a világ és az emberek felé, esélyt adva a beilleszkedésre és arra, hogy elhiggye, hogy van boldog élet az ember mellett. Ott bokorba rejtőzve nézte mi történik körülötte, mígnem kimerészkedett és meghozta a döntést. Hitt és bízott, közeledett… Elhitte, hogy az ember jót is adhat

  Ott nem maradhat végleg. De ígérem, hogy ha megadod neki a nyugodt békés otthont, akkor részese lehetsz annak, amit mi, a megmentése kapcsán élünk át. Mert boldogság megmenteni egy lelket és látni, hogyan tudod visszaadni a fényt egy besötétült, reménytelen kis állat életébe. Minden lépése, amit felénk tesz hitet ad, hogy vannak még jó emberek, akik segítenek és boldogság, hogy egy csapat fogott össze és mindenki a maga kis lehetőségét adta bele és ebből ez jöhetett létre.

  Legyél Te az utolsó lépcső Csíkosnak, engedd be Őt az álmok kapuján és Ő a lelkét adja majd oda érted!

  20/555-9370
  20/556-1841



  2010.08.03.
  Csíkos új ideiglenesénél is kitűnően van, a bizalmat nekünk embereknek úgy tűnik végleg megszavazta. Még nekem is, aki 5 órán keresztül csak üldöztem, aztán csak egyik ideiglenestől a másikig fuvaroztam. Éppenhogy megszokta az egyik Anikót vittem a másikhoz.:( Legutóbbi látogatásomkor viszont boldogan tapasztaltam, hogy már nekem is örül.:))) Úgyhogy nem ástam el magam nála végleg.



  GALÉRIA: "K" alom 5 hetes képek





  Koktél (kan) és egy kislány kutyus várja még a családot ahol letétbe helyezheti a szívét.

  2008.10.24.



  >

  Eljött a rágcsálás ideje! Resszkessetek tesók, cipőfűzők, nadrágszárak. Egyre több időt töltünk játékkal, amely nagyrészt egymás nyüstöléséből és árnyékkergetésből mixelünk össze. Napsütésben már kivisznek a kertbe a játszótérre, ahol fenti unalmas elfoglaltságunkat kiegészítjük fűjátékkal és bogárkergetéssel...

  2008.09.30.



  > AnyaLányáról és a Kicsikről több kép itt klikk

  2008.09.24.

  Kicsi szemem, kicsi szám, anyai szeretet kíván.
  Kinyílt a szemük és a szájuk is.:) Most már otthonunk vakkantással és rendetlenkedéshangokkal teli. Lassan indul a mandula és eljutnak olyan helyekre is ahová nem lenne szabad. (konektor, tvállvány, függöny) Készül a kinti birodalmuk is, ahol kedvükre áshatnak és füvezhetnek.




  KISKUTYÁK ELŐJEGYEZHETŐK.


  Olyan gazdik jelentkezését várjuk akik átgondoltan döntenek úgy, hogy felelősséggel tudják vállalni új barátjukat, családtagjukat.

  Szülőkről bővebb info az ALOM oldalon.

  Érdeklődő vonalunk: 20/555-9370, 20/556-1841
  zimonyi.gabo@citromail.hu

  Képek hamarosan.



  2008.07.11.

  GÁLÁNS JOJÓ ÉS DIAMOND RANDEVÚJÁBÓL AUGUSZTUS VÉGÉRE KICSIK SZÜLETÉSE VÁRHATÓ.




  Az elkövetkezendő babavárós időszak eseményeit itt nyomon követheted ha visszanézel weblapunkra.
  Ugyanezen párosításból született kicsik fotóit pedig megtalálod a galériában.




  Két alom született már ugyanezen párosításból. A kicsik jellemében ötvöződik a szülőké. De vannak akik inkább Jojósak és vannak akik Diamosak.

  Választásnál igyekszünk segítséget nyújtani abban, hogy jellemben is passzoljon gazdijához új társa.

  Jojó krém, Diamond arany színű. Általában a kicsiknél a szín fele fele arányban öröklődik és mindkét előző alomban született 1 Diamonál is sötétebb kiskutya, amely nagyszülői ágról öröklődik. (vagy Jojó félrelépéséből)

  A weblapunkat böngészve találsz képeket a családfáról, kikerült kicsikről, Irisről aki szintén ezen párosítás gyermeke.




  2008.08.11.

  Jojónak láthatóan pocaklakók növelik a térfogatát, ezért UH nélkül is bizonyossá vált, hogy nemsokára érkeznek a kis jövevények.





  MEGSZÜLETTEK!

  Szeptember 2-án éjjel 6 kis goldent hozott a világra Jojó.
  4 Kislány és 2 Kisfiú.
  Minedenki jól van, szépek és szuperman mozgásukkal bekússzák-másszák a kis birodalmukat.

  Folyamatosan töltöm fel a képeket a Kicsikről, amit a
  "K" alom bébialbumá -ra kattintva találsz.




  2008. 09. 03.




  MOST, HOGY KÖZHÍRRÉ TETTEM DIAMOND DICSŐ EREDMÉNYÉT, LÁTTAM CSAK, HOGY IRIS MÉGDICSŐBB KÉPESSÉGVIZSGA EREDMÉNYE LEMARADT A HÍRVERÉSBŐL, EZÉRT TUDATOM MINDEN LÁTOGATÓVAL, HOGY 2007. ÁPRILIS 28-ÁN IRIS 99 PONTTAL TELJESÍTETTE A KÉPESSÉG VIZSGÁLATOT ÉS A TENYÉSZSZEMLÉN TENYÉSZTHETŐ MINŐSÍTÉST KAPOTT. NEKI IS EGY HIPP HIPP...






  DIAMOND 2007. 10. 27. NAPJÁN 92 PONTTAL SIKERES MUNKAVIZSGÁT TETT EZZEL KIÉRDEMELTE A HUNGARIA CHAMPION CÍMET. HIPP HIPP.....




  TEGNAP ELJÖTTEK JOSH BRATYÓÉRT IS, ÍGY JELENTEM, HOGY ÉN ÉS A TESÓIM IS MAGUNKKAL RAGADTUNK VALAKIT, AKIK MELLETT VÉGRE IGAZI CSALÁDTAG, BARÁT ÉS TÁRS LEHETÜNK, AKIK SZERETNEK MAJD EGY ÉLETEN ÁT, AKIK ELNÉZIK A ROSSZASÁGAINAK ÉS CSODÁLNAK MINKET. AKIKNEK MI LEHETÜNK "A" KUTYA....

  MINDEN GAZDINAK KÖSZÖNJÜK A BIZALMAT ÉS HOGY GONDOSKODNAK ÚJ CSALÁDTAGJUKRÓL A JÖVŐBEN ÉS KÍVÁNUNK MINDEN KISLURKÓNAK BOLDOG SZERETETTELJES ÉLETET!

  Kicsik és új családtagjaik




  Iris TV Sztár lett. Nézzétek a TV2-n a reklámok közötti bejátszásokat. Ha láttok egy Goldent akkor tudjátok, hogy Ő Iris.



  2007. május 5-én Jojó életet adott 5 goldenkislányak és 4 goldenfiúnak. A kicsik átlagos testsúlya 40 dkg. A Mama és a Gyerekek egészségesek és jól vannak. Gratulációkat az e-mail címemre várjuk. Személyes látogatás esetén a virág hanyagolható, Jojó szívesebben vesz bármilyen ehető dolgot. :))))

  Bébialbum





  További Kiskutya képeket a Bébialbum 2 -re kattintva találsz.




  Splendidné GÁLÁNS JOJÓ és SPLENDID STAR JUNIOR DIAMOND házasságából kismanók születése várható.

  Jojó május 7. napjára van kiírva.

  A Hírek rovatban folyamatosan frissítem az eseményeket.

  Gáláns Jojó-ról és a Union Jack Kennel -ről több infót itt találsz.






  Még nincs szöveg...



  Ha kérdésed van itt írhatsz nekem

  Az Ön e-mail címe:

  Üzenet:

  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot



  - GABÓ DESIGN -

  Honlapkészítés